هدف مسابقات سرعت (ریس) دانش آموزی، تشویق دانش آموزان به یادگیری برنامه نویسی رباتهای پرنده برای انجام خودکار ناوبری و مسیر یابی است. رباتهای شرکت کننده در این مسابقات باید در کوتاه ترین زمان،با عبور از تعدادی دروازه (گیت) مسیر مسابقه را به طور صحیح طی نمایند. تیمهای شرکت کننده می توانند از رباتهای پرنده دست ساز و یا رباتهای پرنده تجاری (آماده) که برنامه پذیر هستند استفاده کنند. استفاده از رباتهای آماده برنامه پذیرمانند DJI Tello به تیمها کمک خواهد کرد که بر روی برنامه نویسی ربات برای ناوبری خودکار تمرکز داشته باشند.
تشخیص محل دروازه ها توسط دوربین پرنده و به کمک مارکر (تگ) نصب شده بر روی دروازه ها انجام خواهد شد. نمونه کد راه اندازی ربات DJI Tello و تشخیص مارکرها از طرف مسابقات در اختیار تیمهای شرکت کننده قرار داده خواهد شد و تیمهای شرکت کننده با توسعه الگوریتم هدایتی پرنده می توانند به انجام مراحل مسابقه بپردازند.
آخرین نسخه قوانین در این لینک در دسترس است.
توجه: احتمال تغییر و بروز رسانی قوانین وجود دارد و ملاک امتیاز دهی در مسابقات آخرین نسخه موجود در وبسایت مسابقات خواهد بود.
توجه: ارسال گزارش فنی برای این لیگ الزامی است.
گزارش فنی تیم باید طبق فرمت این فایل تکمبل و در مهلت مقرر از طریق ایمیل ارسال شود. لینک دسترسی به ویدئو از کارکرد ربات نیز در انتهای همین فایل درج می شود.
کمیته ملی رباتیک جمهوری اسلامی ایران (فیرا) به صورت رسمی در آبان ماه 1392 تشکیل شده است. این کمیته با همکاری فدراسیون جهانی رباتیک و هوش مصنوعی فیرا، امیدوار است که به جوانان برای درک بهتر از مفاهیم علمی و سیر تکاملی تکنولوژی کمک کند. فیرا معتقد است که برخی از این علاقه مندی ها، باعث افزایش مهارت های علمی و مهندسی می شود که در نهایت به نتایج تحقیقاتی می انجامد که به انسان ها در راه های مختلف خدمت رسانی می کند.